Default


Helaas heeft de fabrikant van “Atrovent“ besloten om de ondersteuning voor de website inhalatorgebruik.nl stop te zetten. Als gevolg hiervan worden updates niet meer ondersteund en kunnen we niet garanderen dat de getoonde informatie actueel is. U kunt contact opnemen met de fabrikant “Boehringer Ingelheim“ via 020 799 6950.

Dosisaerosol (altijd mét voorzetkamer)

Atrovent

deel via e-mail

Dosisaerosol (altijd mét voorzetkamer)

Atrovent

deel via e-mail

De link is met succes naar uw klembord gekopieerd.

Let op! Het gebruik van een voorzetkamer bij een dosisaerosol is belangrijk. Het geneesmiddel komt beter op de plaats van bestemming (de longen) en daardoor kan het geneesmiddel beter zijn werk doen. Heeft u geen voorzetkamer? Neem dan contact op met uw zorgverlener.

Als u bij uitzondering de dosisaerosol zónder voorzetkamer wilt gebruiken, klik hier voor de instructies.

Vind de instructie bij uw voorzetkamer

Het is belangrijk dat u van uw zorgverlener leert hoe u de inhalator moet gebruiken. We noemen dit een inhalatie-instructie. De gebruiksaanwijzingen en instructiefilms zijn hierbij een hulpmiddel, maar zijn geen vervanging voor de inhalatie-instructie van uw zorgverlener.

Zorgverlener

Let op!

We raden de patiënt aan om de dosisaerosol uitsluitend mét voorzetkamer te gebruiken. Het medicijn komt dan beter op de plaats van bestemming (de longen) en daardoor kan het medicijn beter zijn werk doen.

Fabrikant(en):

Boehringer Ingelheim

Stofnaam(en):

ipratropium

Site by Alsjeblaft!